Afbeelding
Foto: Henk Lunenburg

Tocht door Maashorst ter voorbereiding op Nijmeegse 4-daagse

Algemeen 1.467 keer gelezen

UDEN | Al diverse jaren is Volkel actief tijdens de Nijmeegse 4-daagse onder de noemer ‘Volkel loopt vierdaagse Nijmegen’. Elke dinsdag avond en zaterdag morgen wordt er gezamenlijk getraind. Enige jaren geleden is tijdens deze vele wandeluren het idee geboren om een wandeltocht te organiseren. Vanwege groot succes wordt er dit jaar wederom een tocht georganiseerd, alweer voor de negende keer. Je kunt op zondag 28 april meedoen.

De tocht is geschikt voor jong en oud en is tevens een goede voorbereiding op de vierdaagse. Ook dit jaar wandel je weer door mooie, gevarieerde routes binnen de gemeente Maashorst. Er is keuze uit drie afstanden, namelijk 10, 20 en 30 kilometer. Alle routes lopen naar de bossen in Odiliapeel en via recreatiepark Hemelrijk. De 20 en 30 kilometer routes lopen onder andere ook via de voormalige vuilstort plaats van Uden, een goede voorbereiding voor Zevenheuvelweg. De 30 kilometer route maakt ook nog een rondje door Udense bossen en het Oventje. Onderweg zijn er diverse pauze plaatsen waar onder meer koffie en thee verkrijgbaar is.

Aanvangstijden
De aanvangstijden zijn:

10 km tussen 08.00 en 12.00 uur

20 km tussen 08.00 en 11.00 uur

30 km tussen 08.00 en 10.00 uur.

Kosten
De kosten bedragen 4 euro per persoon. Leden van de wandelbond KWBN betalen 3 euro per persoon (uitsluitend op vertoon geldige lidmaatschapskaart). Kinderen tot 12 jaar mogen gratis meelopen.

Meer informatie
De wandeling gaat van start bij Café d’n Tap aan de Antoniusstraat 6 in Volkel. Voor nadere informatie kun je een kijkje nemen op www.volkelloopt.jimdo.com of mail naar volkelloopt@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant